SERI E-közmű DXF converter:

Az E-közműből letölthető adatok ESRI shapefile formátumúak. A SERI E-közmű DXF converter ezt alakítja át DXF formátumba. A DXF-ben megjelennek a jelkulcsok is. A vezetékek különböző fóliákra kerülnek, a fólia nevek tetszés szerint állíthatók. Szövegeket is lehet elhelyezni a DXF-ben. A következő feliratokat lehet elhelyezni az állományban: Tulajdonos, üzemeltető, Adat neve, Magasságok, Hossz, Anyag átmérő. Minden egyes felirat kikapcsolható, a feliratok elhelyezése a vezeték szakaszon: Kezdőpont, végpont, középpont, kezdő- és végpont. A vetítővonalak szöge is beállíthato 0° és 90° közötti értékre kell beállítani. 90° foknál a program elhagyja a vetítővonalakat, így kell beállítani pl. a Hossz feliratokat a vezeték középpontjára való illesztésnél. A vezeték feliratok különböző fóliákra kerülnek. A vezetékek saját fóliákra is importálhatók !!!
Újdonságok: Saját fóliakiosztás szerinti importálás, saját vonaltípusokkal való megjelenítés. Hírközlés szolgátatók szerinti vonaltípusok, elektromos feszültség szint szerinti vonlatípusok.
A DXF file a különböző CAD szoftverekkel megnyitható, importálható. ZWCAD, TurboCAD, ProgeCAD, NanoCAD, AutoCAD Light, AutoCAD, MAP 3D, Civil 3D, ...
Tesztállomány letöltése, az importálás vagy megnyitás után, kérjen terjedelmet !!!
E-közmű -> DXF konvertált állomány letöltés

SERI E-közmű DXF converter letöltés


A következő helyről lehet letölteni, a Windows 7 / 8 / 10 32/64 bites operációs rendszerhez tartozó verziókat/próbaverziókat:

Windows 7/8/10 - 32 bit SERI E-közmű DXF converter
Windows 7/8/10 - 64 bit SERI E-közmű DXF converter

1. Csomagolja ki az előzőekben letöltött seriekozmudxf32.zip/seriekozmudxf64.zip file-t.
2. A "DXF_EKOZMU_SERI2000" könyvtárat (könyvtárastól) másolja be egy tetszőleges könyvtárba. (olyan könyvtárba ahol írási joggal rendelkezik, Windows 10-nél a c:\Program Files\ nem ajánlott, ha nem ad jogot a bemásolt DXF_EKOZMU_SERI2000 könyvtár teljes hozzáférésére)
3. Hozzon létre egy parancsikont az asztalon a DXF_EKOZMU_SERI2000 könyvtárban található SeriShapeDXF.exe file-hoz. (SeriShapeDXF.exe file-on jobb gomb kattintás->Küldés->Asztal(parancsikon létrehozása)
4. Program futtatása, a 3.-as pontban létrehozott ikonról vagy a SeriShapeDXF.exe futtatása a könyvtárból
5. Program működése
SERI e-közmű DXF converter (YouTube)
SERI e-közmű DXF converter saját fóliákra (YouTube)
DXF converter Hírközlés szolgáltatók, vonaltípusok

SERI E-közmű DXF converter 7 napos próbaverzió


A próbaverzió ugyanaz, mint a teljes verzió. Letöltés és telepítés ugyanaz, mint az előzőekben.
A próbaverzió aktiválásához indítsa el a programot, kattintson a "Shape beolvasás/tallózás" nyomógombra. Adja meg az e-mail címét, majd kattintson a Próbaverzió nyomógombra. Ezek után a próbaverziót legkésőbb 24 órán belül használni tudja. A próbaverziót az aktiválási kérelem küldéstől számítva, 7 napig lehet használni , használatához internet kapcsolat szükséges.


SERI E-közmű DXF converter megrendelés


Letöltés és telepítés az előzőek szerint.
Indítsa el a programot, kattintson a "Shape beolvasás/tallózás" nyomógombra Töltse ki az adatokat, majd kattintson a Megrendelés nyomógombra. Ezek után 24 órán belül visszaigazolást kap a megrendelésről. 1 éves szoftverkölcsönzés megrendelés esetén kérem a Megjegyzés mezőbe írja be, hogy 1 éves szoftverkölcsönzés. Több program megrendelése esetén kérem a Megjegyzés mezőbe írja be a darabszámot. A megrendelés hagyományos módon e-mail-ben is történhet.
SERI E-közmű DXF converter aktiválás
Egy licenc file-t (SeriShape.lic) fog kapni, amit be kell másolni/felülírni a SeriShapeDXF.exe mellé, ami a: ..\DXF_EKOZMU_SERI2000\ könyvtárban található.
Utána a program aktiválva van, a konvertálás működik. 1 éves szoftverkölcsönzéshez internet kapcsolat szükséges.

SERI E-közmű DXF converter árlista

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Program/Termék megnevezése

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SERI E-közmű DXF converter 32/64 bit
(örökös licensz, de nem tarlmazza a későbbi fejlesztéseket)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szoftverkövetés 1 év/Licensz
(örökös licenszhez, tartalmazza az új fejlesztéseket)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 éves szoftverkölcsönzés
(1 éven keresztül tartalmazza az új fejlesztések is)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az árlistában szereplő árak bruttó árak.

Éves szoftverkövetés:
Mivel a SERI alkalmazások folyamatos fejlesztés alatt állnak, elkészülnek a legújabb AutoCAD, Civil 3D, MAP 3D verziókhoz. Ezért lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára, hogy mindig a legújabb programverzióval dolgozhassanak. Az éves szoftverkövetés bármikor igényelhető, és attól a dátumtól számítva 1 évig hozzáférhet a legújabb fejlesztésekhez és verziókhoz. Az új fejlesztések, nem csak az új AutoCAD, Civil 3D, MAP 3D verziókban jelennek meg, hanem a régebbiekben is. Az éves szoftverkövetés díj a szoftver árának 30-35%-a.

Több program vagy licensz vásárlása esetén kérjen e-mailben vagy telefonon árajánlatot 10%-30% árengedmény.
Ha szeretne próbaverziót igényelni vegye fel velünk a kapcsoltot e-mailben vagy telefonon.