Elektronikus tankönyvek:

Az oktatásainkhoz elektronikus tankönyveket is készítünk, amelyek hangos videók formájában tartalmazzák az oktatási anyagot, és biztosítják annak gyors és hatékony elsajátítását. Az Ekönyveinkben az oktatási anyag érdemi részét, vagyis a technikai ismereteket narrált videó formájában adjuk közre. Ennek nagy előnye, hogy a kép és hang kombinációjával nagyságrenddel több információ adható át adott idő alatt, mint az írásos segédletekben, és a lépések is jól követhetők. Az oktatáson elhangzott információkat tartalmazza tömör, jól visszakereshető és feldolgozható formában. Ennek segítségével nagyságrenddel gyorsabban érthető meg, sajátítható el, és gyakorolható be az AutoCAD és az AutoCAD Civil 3D használata mint a program részét képező súgóból és gyakorló feladatokból önállóan. Az elektronikus tankönyvek kezelése egyszerű, egy honlaphoz hasonló. A menüpontokból egy kattintással kiválasztható a keresett anyag és narrált videó formájában megtekinthető. Az elektronikus tankönyveket géphez kötött jogosító kóddal lehet megtekinteni. A tankönyv működéséhez Windows Media Player és internet kapcsolat szükséges.

Előzetes egyeztetés után egy adott feladat megoldás munkafolyamatának rögzítése narrált videó formájában. Ebből az anyagból egy elektronikus tankönyv készítése. Kérjen árajánlatot e-mail-ben!

Elektronikus tankönyv árlista


Tankönyv

-----------------------------------------------------------------------------------------------
AutoCAD Civil 3D 2012-2015 Burkolat megerősítés
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Az árlistában szereplő árak bruttó árak. Több tankönyv vásárlása esetén kérjen árajánlatot E-mailben vagy telefonon 20%-30% árengedmény.